Fejlesztő foglalkoztatás

Fejlesztő foglalkoztatás

A Budapest Esély Nonprofit Kft. húszéves tapasztalatára alapozva 2017 tavaszától fejlesztő foglalkoztatási szolgáltatást működtet. A több mint másfél évtizedes, közfoglalkoztatásban eltöltött év tapasztalata, a több ezer sikeres munkába segítés bizonyítja, hogy a cégünk által kidolgozott és máig működő módszertan és attitűd hatékonyan tudja reintegrálni a munkaképes, huzamosabb ideje állást kereső személyeket a piaci munka világába.

A Budapest Esély Nonprofit Kft. fejlesztő foglalkoztatási tevékenységének célja, hogy azok számára, akik esetében a fejlesztő foglalkoztatás elősegíti a kompetenciák fejlődését és az önálló, munkaviszonyban történő munkavégzéshez szükséges szint elérését, foglalkoztatási lehetőséget biztosítson a nyílt munkaerőpiacra való kilépés érdekében.

A strukturális munkaerőhiány miatt egyre több munkáltató szembesül olyan, korábban nem tapasztalt problémákkal, hogy nincs, aki a napi munkához szükséges kisegítő feladatokat ellássa, mint például a takarítás, a recepció, vagy a kézbesítés. Ha az Ön intézménye ilyen problémákkal küzd, a fejlesztő foglalkoztatás keretében lehetősége van olyan hajléktalan, szenvedélybeteg vagy fogyatékossággal élő embereket foglalkoztatni, akik munkaképesek, ám helyzetük, egészségi állapotuk vagy képességeik miatt egyelőre nem tudnak sem nyílt munkaerőpiacon sem közfoglalkoztatásban dolgozni.

Programunk megvalósításához várjuk azoknak az intézmények a jelentkezését, akik készek Budapesten, vagy az agglomerációban a fejlesztő foglalkoztatás helyszíneként közreműködni és fogadni a térítésmentes munkaerőt. A foglalkoztatottak járandóságát, illetve a foglalkoztatásba kerüléssel és foglalkoztatással kapcsolatos teljes adminisztrációt (üzemorvos, munkapszichológus díja stb.) a Budapest Esély biztosítja.

Kérdés esetén kérjük, keressenek bennünket bizalommal következő elérhetőségeinken:

Lakatos Ildikó
szakértő
Projekt, Képzési és Esélyegyenlőségi Iroda
lakatosi@pestesely.hu

 

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények