Foglalkoztatás fejlesztés -> Munkavállalóknak

TÁJÉKOZTATÓ MUNKAVÁLLALÓKNAK

 

Cégünk regisztrált álláskereső ügyfelek számára nyújt szolgáltatást, jelenleg a Haller utcai kirendeltség ügyfeleit tudjuk fogadni.

Ügyfelek irányításának módja:

  • A kirendeltség irányító lappal,
  • egyeztetett időpont alapján küldi az álláskereső ügyfeleket.

 

Szolgáltatásaink egyéni tanácsadás keretén belül:

  • munkavállalási tanácsadás: az ügyfél elhelyezkedését akadályozó körülmények feltárása, valamint azok megszüntetésére, és a sikeres elhelyezkedés megvalósítására irányuló terv kidolgozása.
  • álláskeresési tanácsadás: célja azon ügyfelek elhelyezkedésének elősegítése, akik munkát akarnak vállalni, de nem rendelkeznek az álláskereséshez szükséges ismeretekkel.
  • pályaorientációs tanácsadás: az ügyfél pályaválasztásának, pályamódosításának elősegítése, és számára érdeklődésének, személyiségének és a munkaerőpiac igényeinek megfelelő elhelyezkedési terv kidolgozása.
  • pszichológiai tanácsadás: segít feltárni és kezelni az álláskereső életvezetéséből fakadó, illetve személyiséggel és attitűdökkel (viselkedéssel, szokásokkal) összefüggő problémáiból eredő, elhelyezkedést akadályozó körülményeket.

 

A tanácsadások mellett a Haller utcai kirendeltség ügyfelei számára mentori szolgáltatást is nyújtunk. Ennek célja az ügyfelek egyéni igényeihez alakított információ nyújtása, ügyintézés, aktív közreműködés az álláskeresésben, munkába állás után pedig a beilleszkedés segítése, utógondozás.

 

A Fővárosi Ügyfélszolgálat elérhetőségéről és ügyfélfogadási rendjéről itt tájékozódhat.

 

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények