Képzéseink -> Aktuális képzéseink

Egyedi árajánlatkérés és további információ: 
Lakatos Ildikó
képzési referens
lakatosi@pestesely.hu


Budapest, VIII. ker. Őr u. 5–7.
Hétfőtől csütörtökig, 9–14 óráig
Személyesen kizárólag egyeztetés után!

Képzéseink minden meghirdetett időpontra  beteltek, további jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni!    


SZOCIÁLIS TOVÁBBKÉPZÉSEK 2022. ŐSZ (VÁLASZTHATÓ KATEGÓRIÁBAN)

 

REGISZTRÁCIÓ ZÁRÁSÁIG LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSEKRE.

A továbbképzési program címe: Esélyegyenlőségi alapismeretek

A továbbképzési program engedélyszáma: T–05–004/2021

A továbbképzési program továbbképzési pontértéke: 28 pont

A továbbképzés időpontja: 2022. szeptember. 19–20–21.

A továbbképzés célja: a résztvevők (munkahelyi) esélyegyenlőséggel kapcsolatos tudás fejlesztése (esélyegyenlőség elmélet/gyakorlat, jogi ismeretek; célcsoport ismeret /Élő Könyvtár/, munkahelyi esélyegyenlőség).

A továbbképzési program címe: Változáskezelés a segítő hivatásban

A továbbképzési program engedélyszáma: S–05–029/2020

A továbbképzés pontértéke: 27 pont

A továbbképzés időpontja: 2022. október 18–19–20.

A továbbképzés céljaa segítő (szociális) területen dolgozók reziliencia és a változáskezelési képességeinek fejlesztése.


A továbbképzési program címe: Személyiségfejlesztés, önismeret szociális szakembereknek

A továbbképzési program engedélyszáma: S–05–009/2020

A továbbképzési program pontértéke: 25 pont

A továbbképzés időpontja: 2022. november 08–09–10

A továbbképzés célja: a segítő szereppel kapcsolatos empátiás készségek fejlesztése, előítéletek kezelése kommunikációs eszközök alkalmazásával.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

Képzések időtartama: naponta 9.00–15.00 óráig

Képzések helyszíne: 1084 Budapest, Őr u. 5–7. (Budapest Esély Nonprofit Kft.)

Jelentkezni a  JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amit szíveskedjen visszaküldeni a lakatosi@pestesely.hu e–mail címre, Lakatos Ildikó részére!Dátum, aláírás és pecsét nélkül érkező jelentkezési lapokat nem regisztráljuk!

A jelentkezési lapon kérjük, jelölje meg, hogy melyik képzésre jelentkezik!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  • Egy–egy képzésre legfeljebb 15 fő regisztrálása lehetséges. A jelentkezési lapok befogadása érkezési sorrendben történik. Ha betelnek a képzések, akkor zárjuk a képzésre való jelentkezést, erről a lehető legrövidebb időn belül a honlapon informáljuk a további érdeklődőket.
  • Egy szervezettől legfeljebb két fő jelentkezését tudjuk fogadni, a további résztvevők a jelentkezési időszak végén rendelkezésre álló létszámkeret terhére iskolázhatóak be.
  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy aki térítésmentes képzésre regisztrál, és a képzésen nem jelenik meg, annak jelentkezését térítésmentes képzésre 12 hónapig nem fogadjuk!
  • Egy képzési évben (őszi, tavaszi félév) egy jelentkező egy képzésen vehet részt. Ettől akkor tudunk eltekinteni, ha a szabad férőhelyek erre lehetőséget adnak.
  • A képzés befejezése után lehetőség van a KÉPZÉSI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍVelektronikus visszaküldésre 2 munkanapon belül. Kérjük, lakatosi@pestesely.hu e–mail címre Lakatos Ildikó kollégánk részére küldjék!
Lehetőség van az intézményeknek/szervezeteknek képzést megrendelni, ezzel kapcsolatban keressék Lakatos Ildikó kollégánkat a lakatosi@pestesely.hu e–mail címen.

A képzési napokat – jelenlegi tudásunk alapján – jelenléti rendszerben tartjuk, a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések betartása mellett. A képzés helyszínén ajánlott a gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés, valamnint a megfelelő távolság tartása.

A továbbképzésekhez kapcsolódóan, kérjük,tanulmányozza  a Budapest Esély Nonprofit Kft ADATKEZELÉSI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATÁT illetve a felnőttképzésre vonatkozó ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓT ÉS NYILATKOZATOT!

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények