Kiemelt téma

Budapest Esély Nonprofit Kft. munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtó pozícióra munkatársat keres

Főbb paraméterek
– Heti 5 munkanap, napi 8 óra
– Várható havi bruttó kereset: 305 000 Ft
– 1 éves határozott idejű munkaszerződés

Feladatok
Munkavégzés helyszíne: Budapest Főváros Kormányhivatala Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály


Feladatok: a BFKH Kerületi Hivatalai Foglalkoztatási Osztályának nyilvántartásában szereplő álláskereső, szolgáltatást kérő személyek tájékoztatása, informálása. A szolgáltatás a foglalkozásokra, a fővárosban elérhető képzésekre, a főváros munkaerő–piaci helyzetére, a munkaerő–kereslet és kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását tartalmazza. A szolgáltatás a munkaerő–piacon hátrányos helyzetben lévő rétegek és az őket foglalkoztatni szándékozó munkáltatók számára nyújtandó.


Elvárás
– felsőfokú végzettség (diploma)
– elvárt kompetenciák: nagyfokú empátia; türelem; kiváló kapcsolatteremtő képesség; kiváló kommunikációs képesség; konfliktuskezelő képesség

Előny
– min. 1 éves ezen a területen szerzett szakmai gyakorlatJelentkezés módja: önéletrajz, diploma küldése Lakatos Ildikó részére a lakatosi@pestesely.hu e-mail címre.


Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:
– emailen: lakatosi@pestesely.hu

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények