Kiemelt téma


Projekt megvalósításához keressük kollégáinkat, melyhez kapcsolódó pályázatainkat az alábbiakban találja:

1. mentor
2. projekt-adminisztrációs munkatársJELENTKEZÉS MUNKÁT KERESŐ DIPLOMÁSOK ADATBÁZISÁBA

A Budapest Esély adatbázist épít, amibe álláskereső vagy munkát váltani szándékozó diplomások jelentkezését várjuk!

Célunk, hogy a futó és induló projektjeinkhez szükség esetén minél gyorsabban, ebből az adatbázisból találjunk kollégát. A jelentkezés folyamatos, ha szeretne bekerülni, kérjük, küldje el  elérhetőségeket is tartalmazó szakmai önéletrajzát Lakatos Ildikó kollégánknak: lakatosi@pestesely.hu!

Milyen munkákra, kiktől várunk önéletrajzot?

  • Bármilyen diplomát szerzett, jelentkezhet foglalkozási információnyújtónak.

A Budapest Főváros Kormányhivatalával közös projektünkben a kerületi foglalkoztatási osztályokra kollégákat helyezünk ki, akik az álláskeresők tájékoztatását segítik. Ha hasonló területen legalább egy év tapasztalata van, az előny, de tapasztalat nélkül is jelentkezhet. Amennyiben valamelyik osztályon üresedés van, elővesszük az önéletrajzát, és keresni fogjuk, ha hozzájárul, kiajánljuk az adott foglalkoztatási osztályra.

  • Szociális területen szerzett diplomával, illetve diplomával és legalább egy év munkaerő–piaci tanácsadásban szerzett tapasztalattal jelentkezhet mentornak.

Különböző projektekbe esetenként a fenti végzettséggel/tapasztalattal rendelkező kollégákat keresünk. Amennyiben ilyen lehetőség kínálkozik, és szerepel az adatbázisunkban, kollégáink telefonon megkeresik, és ha megfelel a pozícióra, interjúra hívjuk.

Adatvédelmi záradék:
A GDPR értelmében az önéletrajz elküldése hozzájárulásnak minősül, amely alapján kizárólag a fenti célból, egy évig kezeljük azokat a személyes adatait, amiket az önéletrajzban megad. Az önéletrajzokat az egy év letelte után töröljük, illetve a tulajdonos írásos kérésére ennél előbb is, azonnal. Az önéletrajzokat vagy az abban foglalt adatokat harmadik félnek az ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át.

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények