Régebbi kiemelt témáink
MEGHÍVÓ
CSALÁDBARÁT MUNKAHELY KONFERENCIATisztelt Hölgyem/Uram!

Tudta, hogy a kisgyermekek vállalása a nők munkához jutási esélyét 37%-kal csökkenti, míg a férfiakét 8%-kal növeli? Tudja-e, hogy miért éri meg odafigyelni a munka és magánélet összeegyeztetésére, hogyan növeli az eredményeket, hogyan csökkenthetők ezáltal a kiadások? Milyen eszközök vannak a családbarát munkahely kialakítására, illetve mindez mibe kerül egy vállalkozásnak?

Ezekre a kérdésekre kívánunk válaszokat adni, hiszen a családbarát szemlélet nemcsak hogy költséghatékonysághoz vezet, de nemzetgazdasági pozitív kihatásai is lehetnek.

Konferenciánk széleskörű információkat nyújt a családbarát foglalkoztatásról civil érdekképviseleti szervezetek, gyakorló szakemberek, családbarát foglalkoztatók tapasztalatain keresztül. Elősegíti, hogy az információk birtokában a munkaerőpiacon egymásra találjanak a kisgyermekes szülők, akik szeretnének dolgozni és a munkaadók, akik megbízható munkaerőt keresnek.

Reméljük, konferenciánk hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben Magyarországon egy kisgyermek vállalása, a családi és munkahelyi kötelezettségek összeegyeztetése ne kockázatként jelentkezzen, valamint, hogy a kisgyermeket nevelők nagyobb arányban találjanak igényeiknek megfelelő, rugalmas és méltó munkalehetőséget hazánkban is.

Remélve, hogy Ön is keresi a kérdésekre a választ, és céljaink közösek, találkozunk a rendezvényen 2007. december 5-én! Regisztrációját várjuk!

A Konferencia programját és jelentkezési lapját mellékeljük.Budapest, 2007. november 14.


Tisztelettel:
Kulinyi Márton
Ügyvezető igazgató

Jelentkezési lap (letöltés)

A konferencia programja

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények