Régebbi kiemelt témáink

"Irodánk KÖZ-PONT néven új térítésmentes szolgáltatást indít, melynek célja, hogy információs kapcsolatot hozzon létre a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában vagy fenntartásában álló munkáltatók és a munkanélküliekkel foglalkozó segítő szervezetek közt. Ezzel segítve az álláshelyek betöltését és a hátrányos helyzetű munkanélküliek elhelyezkedését. A munkáltatók számára előnyt jelent az új költségmentes állás meghirdetési lehetőség, az eddig nehezen elért személyek elérése és az a segítség, amelyet a szociális szervezetek az egyéneknek nyújtanak, ezzel segítve beilleszkedésüket. A munkáltatók hirdetése 50-100 segítő szervezethez jut el térítésmentesen Budapesten, így 3000-5000 munkanélkülit érint.

Az információs rendszerben részt vevők számára a szolgáltatás ingyenes, a hirdethető álláshelyeket a melléklet űrlapon lehet bejelenteni Irodánkba (faxon vagy e-mailben). Irodánk az űrlapokat még az érkezés napján továbbítja a meghívásos alapon a rendszerbe kerülő segítő szervezeteknek (Családsegítő Szolgálatok, Munkaügyi Központok, közfoglalkoztatók és civil szervezetek).

A segítő szervezetekkel Irodánk együttműködési megállapodást köt. A megállapodás alapján elvárás, hogy a szervezetek a munkalehetőségek közvetítésén túl klienseik beilleszkedését aktívan segítsék.

Amennyiben csatlakozni kíván a rendszerhez, kérem keresse kollégánkat.

E-mail:koltai@pestesely.hu

Letölthető anyagok:

Részletes programbemutató
Munkaerő-bejelentő lap (minta)
Együttműködési megállapodás (minta)"

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények