Budapest Szakma Hete - jelentkezés

Budapest Szakma Hete - jelentkezés

  2024.09.17

SZAKMAI NAPOK A BUDAPEST CSALÁDNÁL
2024. szeptember 23-27. (hétfő-péntek)
Együttműködő partnerek: Főpolgármesteri Hivatal Ifjúságpolitikai Osztály, Budapest Esély NKft., Budapesti Művelődési Központ.

Az alábbi, letölthető katalógusban megtalálhatóak a fővárosi fenntartású költségvetési szervek, valamint gazdasági táraságok által felkínált programlehetőségek, valamint a bemutatni kívánt szakmák részletes katalógusát, amely tartalmazza a jelentkezéshez szükséges forms linkeket.

 

A jelentkezés menete:

Az egyes költségvetési szerveket, valamint gazdasági társaságokat a letölthető katalógus tartalomjegyzéke tartalmazza,  nevükre kattintva azonnal megtekinthető az adott költségvetési szerv és gazdasági táraság részletes programleírása, melyben megtalálják a program típusát, az érintett szakmákat és szakmacsoportokat, a választható időpontokat, a részvétellel kapcsolatos egyéb szükséges tudnivalókat.

A programra az időpontok felsorolása alatt található Forms linkre kattintva folyamatosan lehet jelentkezni,  a szabad helyek függvényében. A jelentkezés elfogadása beérkezési sorrendben történik, amelynek véglegesítéséről tájékoztatjuk az érintetteket. Amennyiben a jelentkezők száma elérte a maximumot a Forms nyomtatvány lezárásra kerül.

Budapest Szakma Hete - katalógus (letölthető)


TÁMOGATÓINK